ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

​​​​​​​​​​​​​ΦΥΣΙΓΓΙΑ

​​​​​​​​ΟΠΛΑ

​​​​It’s not just a hobby, it’s a passion 

ΠΥΡΟΒΟΛΑ  ΠΙΣΤΟΛΙΑ

Built to true Series 70 design, Rock Island Armory has the most well-built and versatile 1911s available today at a price point that is not achieved by any other manufacturer. Each firearm is built using 4140 Ordnance steel and engineered using the latest CNC machines. All 1911s are hand-fitted and confirmed to meet strict tolerance and quality requirements in tightness, smoothness and overall look and feel. No matter which series you choose, you'll get the same level of detail regardless of caliber, size, or format to meet the needs of every 1911 enthusiast. 

Ο αρχικός προσανατολισμός της Ceska zbrojovka ήταν η παραγωγή στρατιωτικών μικρών όπλων, αλλά με την πάροδο του χρόνου η γκάμα των προϊόντων επεκτάθηκε με προϊόντα για χρήση από τους πολίτες, τόσο για τον αθλητισμό όσο και για το κυνήγι.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των πυροβόλων όπλων που κατασκευάζονται από την Ceska zbrojovka είναι η ποιότητα, η μακροχρόνια αξιοπιστία και η ακρίβειά τους. 


Η Smith & Wesson ιδρύθηκε από τους Horage Smith και τον Daniel B. Wesson.Παγκοσμίως αναγνωρισμένος

κατασκευαστής ποιοτικών πυροβόλων όπλων για τους κυνηγούς, τους συλλέκτες και τους επαγγελματίες.

Από το 1852, η S&W είναι αφιερωμένη στην παράδοση της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της απόδοσης και της καινοτομίας.

Η ιστορία του ιδρυτή της Colt, Samuel Colt, ξεκινάει από το 1836. Το 1851 ο Samuel Colt έγινε ο πρώτος κατασκευαστής όπλων στην Αμερική.

Σήμερα η Colt συνεχίζει να παράγει όπλα για στρατό, αστυνομία και πολίτες και συνεχίζει με περηφάνια την παράδοση της ποιοτικής κατασκευής πυροβόλων όπλων.

Η SPS ιδρύθηκε ως κατασκευαστής όπλων το 1996. Η SPS μαζί με τον συνεργάτη της MAC Corporation, έχει μια ομάδα που πλαισιώνεται από αφοσιωμένους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τις καλύτερες πρώτες ύλες και εκμεταλλευόμενοι τις τελευταίες τεχνολογίες των CNC μηχανημάτων, είναι σε θέση να κατασκευάσουν τα δικά τους εξαιρετικής ποιότητας frame, κλείστρα, κάνες και ανταλλακτικά. 

Η Tanfoglio είναι στην επιχείρηση πυροβόλων όπλων από τα πρώτα χρόνια του 900. 
Το 1986 Fratelli Tanfoglio σχεδίασε ένα πιστόλι για τους αγώνες IPSC. Μετά το πρώτο αυτό μοντέλο κατασκευάστηκαν και άλλα πιστόλια για αγώνες IPSC και IDPA, τα οποία μέχρι σήμερα κερδίζουν Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα IPSC.

Η συνεχής επιδίωξη της τελειότητας σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού, της μηχανικής και κατασκευής, έχει εδραιώσει τα πιστόλια GLOCK ως το πρότυπο με το οποίο συγκρίνονται όλα τα άλλα. Τα πιστόλια GLOCK κατασκευάστηκαν για να καλύψουν τις απαιτητικές προδιαγραφές του στρατού και της αστυνομίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Karl Prommersberger είναι ένας καταξιωμένος οπλουργός, ο οποίος εκτός από επιδιορθώσεις και βελτιώσεις όπλων, κατασκευάζει τα δικά του 1911 & 2011 πιστόλια ειδικά για την Πρακτική Σκοποβολή.
Όλες οι εργασίες, οι προσαρμογές και οι έλεγχοι στα πιστόλια του Karl Prommersberger γίνονται μόνο από τον ίδιο και γι'αυτό και είναι από τα πιο ποιοτικά όπλα της αγοράς.

RED  DOT

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 316578

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ IPSC